Arts, acupuncturist

peter-van-de-pol

Peter van Pol is een  BIG-geregistreerd arts en heeft in zijn loopbaan al veel ervaring opgedaan in de reguliere gezondheidszorg en later in de acupunctuur.  

Momenteel is hij verbonden aan revalidatiecentrum de Vogellanden waar hij als arts werkzaam is voor het Programma Integrale Behandeling Obesitas. Hier worden deelnemers, in een op de persoon aangepast programma, begeleid naar een gezonder leven zonder overgewicht. Peter is verantwoordelijk voor de integratie van de TCM ( Traditional Chinese Medicine ) in de behandeling. 

In het verleden heeft hij gewerkt arts in de tropen, arts-onderzoeker in de Verenigde Staten, arts psychiatrie, huisarts en bedrijfsarts.  

Peter heeft in 2013 zijn opleiding tot arts-acupuncturist gevolgd bij de erkende artsenvereniging Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging NAAV en de Duitse Acupunctuur-vereniging Daegfa.   

Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in Beijing en bij de arts mw C.L. Oei Tan die in Bunnik al tientallen jaren een  praktijk voor acupunctuur heeft en als een autoriteit in de behandeling met acupunctuur wordt gezien.   

Peter van de Pol maakt deel uit van een commissie van de NAAV, de artsenvereniging voor acupunctuur.